Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Minori cu dosare penale după ce au condus fără permis


Doi minori, unul în vârstă de 16 ani, iar celălalt de 17 ani, au fost surprinși de polițiști conducând fără permis. Cel de 16 ani, din comuna Mera, a fost surprins de oamenii legii în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. Adolescentul s-a ales cu dosar penal. „La data de 23 iulie a.c., ora 17.30, polițiștii din Odobești au depistat pe DN 2M, pe raza comunei Mera, un minor de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul trimis de către Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.
Celălalt minor, în vârstă de 17 ani, este din comuna Gura Caliței și a fost surprins de oamenii legii pe raza localității Chiojdeni în timp ce conducea un moped deși nu avea permis. Și el s-a ales cu dosar penal. „La data de 24 iulie a.c., ora 18.40, polițiștii din Chiojdeni au depistat un tânăr de 17 ani, din comuna Gura Caliței, care conducea pe DN 2D un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în același comunicat.
Cu dosare penale s-au ales și alți șoferi care au încălcat normele codului rutier. Astfel, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Jirlău, județul Brăila, a fost surprins de polițiștii din Ciorăști conducând un autoturism deși avea permisul suspendat. „La data de 23 iulie a.c., ora 12.00, polițiștii din Ciorăști au depistat un bărbat de 60 ani, din comuna Jirlău, județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism și avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat oamenii legii în același comunicat.
Și un bărbat din Câmpuri, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de polițiști în momentul în care conducea o autoutilitară fără a avea permis pentru nici o categorie de vehicule. Pentru fapta sa s-a ales cu dosar penal. „La data de 24 iulie a.c., ora 17.00, polițiștii din Câmpuri au depistat un bărbat de 31 ani, din localitate, care conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în comunicatul de la IPJ Vrancea.
De asemenea, un bărbat din Tecuci a fost prins pe raza localității Garoafa conducând o autoutilitară, care circula cu plăcuțele de înmatriculare de la un alt autovehicul. Și pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal. „La data de 24 iulie a.c., ora 15.00, polițiștii din Garoafa au depistat în trafic pe DJ 205E, o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, iar în urma verificării documentelor s-a constatat faptul că autoutilitara avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare atribuite altui autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se specifică în comunicatul primit de la IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?