Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Cinci persoane prinse de poliție conducând fără permis în Vrancea


În doar o zi, vineri, 22 iulie, polițiștii au depistat pe diferite artere ale județului, cinci bărbați conducând fără a poseda permis de conducere. Acestora li s-a întocmit dosar penal. De exemplu, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani din Adjud, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. „La data de 22 iulie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul de presă de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Și un tânăr din Slobozia Bradului, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat fără a avea permis de conducere. „La data de 22 iulie a.c., orele 14.50, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe DC 162, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în același comunicat de presă. În aceeași zi, un bărbat din localitatea Nereju a fost surprins de oamenii legi conducând un buldo-excavator fără a poseda permis de conducere. „La data de 22  iulie a.c., orele  17.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din Spulber au depistat pe DJ.205 D, un bărbat din comuna Nereju, în timp ce conducea un buldo-excavator neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 335 alin.1 din Codul penal”, se mai arată în același comunicat.
    Tot fără permis a condus o autoutilitară un bărbat de 25 de ani din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului. Și acestuia i s-a întocmit dosar penal de către oamenii legii. „La data de 22 iulie a.c., ora 14.30, polițiștii din Tâmboești au depistat un tânăr de 25 ani, domiciliat în comuna Slobozia Bradului, sat Cornetu, în timp ce conducea pe DC169 o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat polițiștii în același comunicat de presă.
    Un bărbat de 55 de ani din localitatea Vânători s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins conducând un autoturism în municipiul Focșani. „La data de 22 iulie a.c., orele 09.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 55 ani, din comuna Vânători, sat Mircești, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. București din municipiul Focșani, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai spus oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?