Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal județean – Înscrierile în Superliga Altdorf Tehnik și Liga Grafit Decor, până la 3 august!


Asociația Județeană de Fotbal începe preparativele pentru viitoarea ediție de campionat. Într-o postare pe site-ul AJF, echipele care doresc să joace în competițiile județene sunt anunțate că înscrierea în Superliga Altdorf  Tehnik și Liga Grafit Décor are loc la sediul Asociației până la 3 august.
Pentru echipele de juniori A1, B1, C, D, E, înscrierea are un termen mai lung: 20 august!
Așa cum mai scris într-un articol pe aceeași temă publicat de Monitorul de Vrancea, conducerea AJF nu are în vedere modificări de format în competițiile județene, urmând să funcționeze și în viitoarea ediție de campionat Supeliga Altdorf Tehnik – cu partener Altdorf Tehnik, pentru prumul eșalon valoric, și Liga Grafit Décor pentru formațiile din nivelul valoric al doilea.
Rezultatele ediției de campionat 2015-2016 au fost omologate de AJF, urmând să fi aprobate în prima ședință a Biroului Executiv al Asociației.
Ordinea echipelor în Superliga Altdorf  Tehnik a fost următoarea: 1. Euromania Dumbrăveni; 2. Șoimii Internațional Mircești; 3. ACS Odobești; 4. Voința Răstoaca; 5. Voința Cîrligele; 6. Unirea Èšifești; 7. ASS Victoria Pufești; 8. Victoria Gugești.  
În Liga Grafit Décor, clasamentul final omologat a fost: 1. Tractorul Nănești; 2. Viitorul Homocea; 3. Voința Slobozia Ciorăști; 4. FCM Adjud; 5. Unirea Milcovul; 6. Victoria Vînători; 7. AS Suraia; 8. Dinamo Tătăranu; 9. Gloria Răcoasa; 10. Trotușul Ruginești; 11. Viitorul Biliești. 
Câte dintre aceste echipe se vor înscrie și pentru 2016-2017 e greu de prevăzut! În orice caz, Euromania Dumbrăveni nu a promovat în Liga a III-a și ar putea continua în Superligă! Este o echipă frumoasă, cu un fotbal plăcut și ai cărei jucători merită să fie văzuți în continuare pe terenurile de fotbal din județ unde va evolua formația Dumbrăveniului, oricum s-ar numi ea din noul sezon! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?