Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Star Trek Beyond


„To Infinity and Beyond!” este exclamația faimoasă a personajului Buzz Lightyear din Toy Story. Pentru cei care își mai amintesc cine este Buzz, cosmonautul simpatic imaginat de Pixar, legătura între noul film Star Trek. Dincolo de infinit! și fraza lui preferată este clară: acțiunea se desfășoară de această dată în spațiul neexplorat, unde pericolele sunt iminente, iar terenul de luptă, necartografiat.
Credincios crezului și misiunii de a ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, echipajul navei Enterprise se aventurează în necunoscut și înfruntă noi primejdii și noi inamici spațiali.
În 3D, filmul oferă o nouă aventură în stil Star Trek, momente de tensiune și un deznodământ la care contribuie Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin, cunoscuți deja publicului în această formulă tânără. Noile personaje sunt interpretate de Idris Elba și Sofia Boutella, iar regia îi aparține de această dată nu lui J.J. Abrams, ci lui Justin Lin – un motiv în plus de curiozitate pentru fanii seriei.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?