Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! VIDEO EXCLUSIV : ALERTĂ la Penitenciarul Focșani! Deținuții ar fi escaladat acoperișul


Deținuții ar fi escaladat acoperișul la Penitenciarul Focșani. O cititoare ne-a sunat la redacție pentru a ne spune că fiul său, încarcerat la Mîndrești, a sunat-o disperat de câteva ori pentru a-i spune că alți deținuți îl obligă să se suie și el pe acoperiș și că ar fi venit mascații. Reporterii noștri, ajunși la fața locului, spun că se aud strigăte din incinta penitenciarului. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului ne-a spus că s-a instituit starea de alertă. Vom reveni cu imagini și informații.

UPDATE!
„În acest moment, 8 deținuți de la Penitenciarul Focșani au escaladat acoperișul secției de deținere protestând în semn de solidaritate cu deținuții din celelalte penitenciare. Pentru prevenirea eventualelor evenimente negative a fost alarmat persoanlul unității. Conducerea penitenciarului poartă discuții cu persoanele implicate în acestă formă de protest și încearcă identificarea unor soluții”, a declarat subcomisar de penitenciare Geta Gură, purtător de cuvânt la Penitenciarul Focșani.


Sute de deținuți din aproape 20 de penitenciare din țară au refuzat hrana joi iar alte câteva persoane protestează la Penitenciarul Botoșani pe acoperișul curții de plimbare, în timp ce alții se manifestă zgomotos, lovind grilajele camerelor. Incidente au avut loc și în cursul nopții la Mărgineni, Tulcea și Bacău, fiind înregistrate incendieri.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?