Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Marș 20 km. Rezultat de senzație al LPS Focșani la Campionatul național!


•    Victoraș Ionuț Dogaru, campion național la juniori I, bronz la tineret!
•    Echipa alcătuită din Victoraș Ionuț Dogaru, Răzvan Mihăiță Gheorghiaș, Alexandru Slăvoiu și Ionuț Vasilică Pleșu – triplă campioană a României: la juniori I, tineret și seniori!
•    Podium focșănean la juniori I: 1- Dogaru; 2- Pleșu; 3- Gheorghiaș!   
•    Antrenorul campionilor este profesorul Marius Batog!

Campionatul Național de marș 20 km. pentru seniori, tineret și juniori I, care a avut loc la Pitești, în Parcul Lunca Argeșului, duminică, 26 iunie, a adus consacrarea deplină a școlii de marș de la LPS Focșani, cu profesorul Marius Batog în rol de constructor de campioni!
Sportivii pe care îi pregătește au reușit un record ce va fi de egalat în anii ce vin! Cel mai bun produs al acestei școli, Victoraș Ionuț Dogaru, vicecampionul balcanic și campionul de juniori al României la 10 km. în acest an, a câștigat medalia de aur și la 20 km. juniori I, iar la tineret s-a clasat al treilea, cu medalie de bronz! Dacă Ionuț era anticipat ca lider al marșăluitorilor juniori I și la 20 km. remarcabilă este reușită colegilor săi de club, Ionuț Vasilică Pleșu și Răzvan Mihăiță Gheorghiaș, clasați în această ordine pe locurile II și III!
Pentru ca victoria să fie deplină, în formula Victoraș Ionuț Dogaru, Răzvan Mihăiță Gheorghiaș, Alexandru Slăvoiu și Ionuț Vasilică Pleșu, echipa LPS Focșani a câștigat concomitent titlurile de campioană a României la juniori I, tineret și seniori!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?