Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO :Liceeni de la Colegiul Auto, antrenori pentru colegii de la „Elena Doamna“


„Sportul ne unește” este denumirea activității de colaborare ce a dat posibilitatea elevilor de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani să-i inițieze pe colegii lor de la Centrul Școlar „Elena Doamna” în tainele fotbalului și ale tenisului de masă. Activitatea comună a fost prinsă în calendarul proiectului educațional din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC). Elevii de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” au avut calitatea de voluntari, în timp ce colegii lor de la CSEI „Elena Doamna” au fost beneficiari.
Activitățile comune organizate până acum au avut ca obiective deschiderea către acțiunile de voluntariat, dezvoltarea spiritului tolerant, valorificarea talentului și aptitudinilor artistice prin ateliere de creație, petrecerea plăcută a timpului liber. Astfel, elevii Silviu Roșu, Andrei Anghel, Laurențiu Tatolici, Cristinel Popescu, Florin Boter, Daniel Vintilă și Cosmin Zisu, coordonați de profesorul Daniel Manole, de la Colegiul Tehnic Auto, au fost antrenori pentru elevii beneficiari Vasile Jîghir, Victor Jîghir, Răzvan Filoti, Ionuț Moldoveanu, Andrei Tiron, coordonați de profesorul Adrian Cinca, de la CSEI „Elena Doamna”.
La final, elevii și profesorii au primit diplome de la coordonatorul județean SNAC, profesoara Petronela Bernovici, și de la coordonatorul școlar, profesoara Alina Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?