Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Cuziştii, câştigători la Balul Balurilor Bobocilor


   Melisa Leica Lupu și Florin Toader, ambii elevi ai Colegiului Național „Al. I. Cuza” au fost desemnați aseară Miss și Mister la Balul Balurilor Bobocilor, ediția 2013. Evenimentul a fost unul cu adevărat reușit și s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani, iar pe scenă au urcat șase perechi de la tot atâtea licee. Concursul a reunit câștigătorii concursurilor de Miss și Mister din liceele vrâncene, care alături de susținătorii lor au reușit să creeze o atmosferă unică prin momentele artistice pe care le-au susținut.
   Balul Balurilor a debutat cu un film de prezentare cu elevii liceelor participante. A urmat apoi proba de interpretare a unui text în diferite modalități. De pildă, elevii au citit fraze și au încercat să transmită publicului emoții. Unii au tras la sorți că textul citit de ei trebuie să aibă o umbră sarcastică, filosofică, plină de umor sau ușor impertinentă. În cadrul probei de originalitate elevii au dansat sau au interpretat scenete comice și au făcut spectacol încercând să iasă în evidență în fața colegilor care i-au susținut din public. În final, concurenții s-au prezentat în fața publicului și a membrilor juriului în ținute elegante de seară.
   Elevii Colegiului Național ,,Al. I. Cuza”, Melisa Leica Lupu și Florin Toader, au câștigat competiția. Miss și Mister Popularitate sunt  Ramona Micu și Adelin Marcu, elevi la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani. Miss și Mister Eleganță au fost desemnați Roxana Gălățanu și Iulian Fotache, ambii elevi ai Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani.
   De asemenea, premiate au fost și galeriile liceelor. Locul I a fost ocupat de galeria formată din elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, locul II de galeria Colegiului Național „Al. I. Cuza”, iar locul III de cea a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”.
   La Balul Balurilor au mai participat Liceul de Arte „Gheorghe Tattarescu”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și Liceul cu Program Sportiv din Focșani. „Balul Balurilor” a fost organizat la inițiativa Consiliului Județean al Elevilor Vrancea. Aseară, lângă elevi a fost și profesorul Vasilica Zaharia, inspector școlar general în cadrul ISJ Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?