Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO : Jude Law a explicat la emisiunea The Late Show de ce nu a vrut să interpreteze rolul Superman


Actorul Jude Law a detaliat în emisiunea The Late Show a lui Stephen Colbert de ce a refuzat să joace rolul Superman, scrie UPI.com. ”La acel moment nu mi-a plăcut”, a explicat joi actorul în emisiunea lui Stephen Colbert. Jude Law fusese abordat de regizorul Bryan Singer să fie ”omul de oțel” în filmul ”Superman Returns” din 2006. ”Pur și simplu nu am vrut să fiu în acel rol. Sunt un englez și nu cred că ar fi fost potrivit. Am fost destul de îngrijorat de costum și pur și simplu nu am făcut o fantezie din asta”, a mai apus Law.
    Starul din pelicula The Sherlock Holmes a dezvăluit că a fost convins să încerce noul costum restructurat pentru rolul Superman însă de îndată ce s-a văzut în oglindă și-a dat seama că acest rol nu este pentru el. ”Am stat acolo îmbrăcat în costum și apoi aveam în minte imaginea cu mine în acel costum pe afișe din toată lumea și am zis — în niciun caz — iar apoi l-am scos. Am fost Superman pentru două minute. A fost îndeajuns”, a mai spus Jude Law.
    Personajul ar putea fi rejucat de Brandon Routh care nu a primit rolul după ce responsabilii studiourilor Warner Bros au fost dezamăgiți de criticile și încasările slabe ale filmului ”Superman Returns”. Hanry Cavill a interpretat rolul Superman în ”Man of Steel” și în recentul ”Batman versus Superman: Dawn of Justice”.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?