Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO : Ionel, Ionelule, nu mai bea băiatule… apă după Geoană


Ioane, Ioane…Cum ai fost tu, Ioane, primar pentru vreo două ore… Cum mai urlau postacii și răspânditorii de pliante pe lângă tine… „bine, domnu’ primar, două mandate, domnu’ primar”. Și ce făcuși, Ioane…? Le tăiași craca de sub picioare, de râd și curcile de peneliști, Ioane… Se culcară liberalii portocalii cu tine primar, Ioane, și se treziră cu tine fără statut. Ce-ai făcut, Ioane, ai băut apă după Geoană….? (cum hâtru remarca un comentator pe Facebook). Aoleu…. Cum mai scoți tu fața în lume, Ioane? Cum mai faci tu grădină zoologică botanică și parc industrial suspendat?
    Da’ ce bătaie v-ați luat și la CJ, Ioane…!!! Ce bătaie cruntă…!!! PSD cu 19 consilieri județeni, are singur majoritate…! Cât de adânc v-ați băgat unghia în gât peneliștilor- pedeliști? Și la CL Focșani!!! Cu Marius Iorga, care a spus clar (în ciuda manipulărilor postacilor voștri) că UNPR merge cu PSD-ul, și cu ALDE, social-democrații v-au luat maul și în Consiliul Local. Toate orașele le-a luat PSD-ul! Toate!!! Și cu ce scoruri au ieșit primarii PSD! Și în 49 de comune din 68 tot candidații PSD! 49!!!  E jale pentru portocalii! E jale mare!!!
    Cum să ieși, Ioane, la o oră după închiderea urnelor, și să te dai primar pe baza unor sondaje de tot râsu’?! Pe bune, cine te-a sfătuit să faci asta? Cere-i banii înapoi, Ioane, că rău te-a mai sfătuit. Și cu proiectele alea de tot râsu’ cu care te-ai lăudat peste tot în campania electorală, și cu conferința de presă de duminică seara, orele 22.00 trecute fix. Èši-a vrut răul, Ioane, te-a indus într-o gravă eroare intenționat, altfel nu se explică! Bine, acuma o să zică multe ca să explice eșecul ăsta care o să devină probabil cel mai ridicol din istoria Focșaniului, dar tu ai măcar de data asta încredere în bunul simț: cere-i banii înapoi, că te-a fraierit până la ultimul bănuț! A, dacă ai făcut-o de capul tău, atunci e cel puțin la fel de grav, Ioane! Ai nevoie să te retragi, ceea ce, după liniștea de pe paginile tale de facebook, se pare că ai făcut deja, și să te adâncești în reflecție. Ai greșit major, Ionele.
    Ați greșit cu toții, voi de la PNL (egal PDL), care puneți liberalii, nu vrâncenii, pe primul loc (după cum scrie cu majuscule șeful vostru interimar), care ați închis spitale și aveți tupeul să spuneți că veți ridica unul nou, fără să indicați vreo sursă concretă de finanțare, care ați tăiat salariile și ați impozitat pensii, dar aveți tupeul să vorbiți despre sărăcie, care v-ați opus investițiilor, dar aveți curajul să vorbiți despre infrastructură, care ați asmuțit tineri contra bătrâni, orășeni contra săteni, bugetari contra angajați la privat, totul într-un discurs constant al urii și dezbinării sociale.
    Ați greșit cu toții și acum ați plătit! Puteați însă să ieșiți din scenă fără să vă faceți de râs.  Dar nu! Ați vrut să fiți penibili până la capăt! Ați vrut să atingeți culmea ridicolului! Și ați reușit! Sunteți cascadorii râsului! Felicitări!

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?