Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Judo, etapa de Cupă Europeană U 15 – Lorenzo Ispas și Alexandru Matei, medalii de argint!


La Gyor, în Ungaria, au avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, întrecerile etapei de Cupă Europeană la judo U 15, băieți și fete. La competiție au concurat și patru sportivi vrânceni: două fete de la CS Unirea – Ionelia Macovei și Georgia Hagianu, însoțite de directorul clubului, profesorul Petrea Vâlcu, și doi băieți, de la LPS Focșani Lorenzo Ispas și Alexandru Matei, însoțiți de sensei Iulian Surlă.
Trei dintre judoka vrânceni au reușit să se întoarcă acasă purtând medalii, câștigate în urma unor evoluții foarte bune! Iulia Macovei s-a clasat pe locul al treilea și a primit medalia de bronz, iar Lorenzo Ispas și Alexandru Matei au încheiat competiția pe locul al doilea și au primit medaliile de argint!
Sensei Stănică Grosu, antrenor, împreună cu colegii săi de catedră de la LPS Focșani, al celor doi sportivi a apreciat ca fiind foarte importantă participarea judoka vrânceni, încă de la vârste mici, la concursuri internaționale unde pot căpăta experiență competițională la un nivel superior celor din întrecerile interne. Și că la unii dintre sportivii care participă la etapele de Cupă Europeană la categorii de vârstă mai mari este evident tracul dat tocmai de noutatea – pentru ei – a competițiilor la care intră în concurs, chiar dacă îa țară au rezultate foarte bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?