Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 4 iunie a.c., ora 13.15, pe DN2-E85 în localitatea Tișița, a fost depistat un bărbat de 38 ani din municipiul Focșani în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 4 iunie a.c., ora 14.25, pe str. Teilor din orașul Panciu, un tânăr de 24 ani din comuna Fitionești, în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depășirea unui biciclist, moment în care acesta din urmă a virat stânga fără să se asigure și a fost acroșat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 4 iunie a.c., ora 15.50, pe DN 2N în comuna Dumitrești, a fost depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 4 iunie a.c., ora 16.05, pe DN2-E85 în comuna Urechești, a fost depistată o tânără de 27 ani, din comuna Dumitrești, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?