Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Donați 10 lei pentru șansa la viață a tânărului Marius Tănase!


DC Society Pub Focșani    invită toți vrâncenii să contribuie cu câte 10 lei pentru recuperarea unui tânăr focșănean, Marius Tănase, de 21 ani, care luna trecută a fost implicat într-un accident rutier foarte grav. „DC Society Pub vă invită vineri, 3 iunie, începând cu orele 22.00, să-l susținem pe Tănase Marius, tânărul de numai 21 ani care fost implicat luna trecută într-un accident rutier … grav. Fii și tu «Un #Inger pentru un #Inger» și vino #Vineri, 3 iunie, orele 22.00 în DC Society Pub Focșani și contribuie cu 10 lei pentru recuperarea lui Marius. Toți banii vor fi donați familiei. Vă mulțumim!”, este apelul lansat pe Facebook de organizatori.
    Marius Tănase, de 21 de ani, a absolvit Liceul cu Program Sportiv din Focșani și, potrivit informațiilor de pe pagina lui de facebook, acum locuiește în Tecuci. În urma accidentului a stat câteva săptămâni în comă, a suferit două intervenții chirurgicale la membre, i-a fost extrasă splina, a făcut complicații la rinichi, cheag de sânge la creier iar acum respiră prin sistemul traheostomă și are nevoie de noi toți! Costurile de recuperare a tânărului depășesc cu mult veniturile părinților. 
Cine dorește să contribuie la recuperarea acestui tânăr este așteptat vineri seara la DC Society Pub Focșani. Informații și rezervări se pot obține la numerele de telefon 0761.330.942 și 0723.201.002. Totodată, cine dorește poate depune orice sumă de bani în contul deschis pe numele mamei lui Marius, Tănase Gica, la Banca Transilvania Galați: RO86 BTRL RON CRT 0350 3753 01.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?