Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Vrânceancă prostituată în Italia, dispărută în condiții suspecte


Mai mulți vrânceni, inclusiv copii, figurează pe site-ul Poliției Române ca fiind dispăruți. Unii au dispărut pentru că sunt condamnați penal, alții pur și simplu au plecat de acasă sau au dispărut în condiții suspecte. În total sunt 12 persoane, dintre care una este trecută la categoria „most wanted”, adică cel mai căutat. Printre persoanele dispărute se numără și o tânără care ar fi practicat prostituția în Italia. Oamenii legii susțin că ea a dispărut în condiții suspecte.
Cel mai căutat este Marius Nicolae Stan, din Focșani, care are acum 51 de ani. El a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru evaziune. „Domiciliat în: Focșani. Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: evaziune fiscală. Detalii: condamnat 6 ani”, se arată pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).
11 persoane au fost date în urmărire după ce au comis infracțiuni sau pur și simplu au dispărut de acasă ori de prin alte locuri. Doru Constantin Adam, 39 de ani, este din Adjud, dar și-a stabilit domiciliul la Bacău. El are de executat 10 ani de închisoare pentru înșelăciune, pe numele său fiind emis mandat. Și Toader Purdel, de 45 de ani, a fost dat în urmărire, dar pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. El este din Odobești, dar și-a stabilit domiciliul în localitatea Săcele, județul Brașov. Potrivit IGPR, el are de executat un mandat de 4,3 ani, pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.
Mărioara Folea, de 48 de ani, este din Focșani, cu domiciliul în București. Ea a fost condamnată la închisoare pentru furt. Marius George Brînză, de 29 de ani, domiciliat în Mărășești, a fost condamnat la 2,4 ani de închisoare. Potrivit polițiștilor el a primit pedeapsa pentru comiterea infracțiunii de tăinuire. Leonard Adam, din Urechești, dar domiciliat în Popești, are 43 de ani și se sustrage de la executarea unei pedepse cu închisoarea de un an. Oamenii legii susțin că el a comis infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Dispăruți fără urmă de acasă ori de prin alte locuri

Alte șase persoane au fost date în urmărire după ce au dispărut de acasă sau de prin alte locuri. Ionuț Bolocan este din Focșani, cu domiciliul în Vizantea Livezi și are 23 de ani. El este dispărut încă din anul 2013, după ce a căzut în Dunăre și nu a mai ieșit la suprafață. „Motivul: dispărut. Semnalmente: înălțime 1,67m, 60 kg, fața ovală, ten deschis, păr blond tuns scurt, ochi albaștri. Detalii: la 17.03.2013 a căzut în fluviul Dunărea și nu a reușit să mai revină la mal”, se arată pe site-ul IGPR.
Ana Lepădatu, de 67 de ani, este din comuna Mera, fiind dispărută încă din 2011. Polițiștii spun că femeia are grave probleme de sănătate, fiind dependentă de tratament. „Semnalmente: înălțime 1,65m, astenică, ochi căprui, păr grizonat – semn pe frunte. Detalii: la 01.12.2011, orele 17.30 a dispărut din fața magazinului Pitcom Mera. Prezintă handicap gr. I și epilepsie, fiind dependentă de tratament medicamentos”, potrivit site-ului IGPR.
Ion Ghinea, născut în Chiojdeni, dar domiciliat în Ploiești, are 61 de ani, fiind dat dispărut de la domiciliu de 7 ani. Le-a spus rudelor că merge la pescuit, dar nu a mai revenit la domiciliu. „Semnalmente: înălțime 1,75 m, atletic, fața ovală, ochi căprui, păr grizonat tuns scurt. Detalii: la 12.05.2009 a plecat de la domiciliu pt. a merge la pescuit în Dridu, jud. Ialomița și nu a mai revenit”, arată polițiștii.
O altă dispărută este Cristina Platon, născută în 1976, cu domiciliul în Focșani. Ea a dispărut în urmă cu 9 ani, din Italia. Potrivit polițiștilor, ea ar fi practicat prostituția în peninsulă și a dispărut în condiții suspecte. „Semnalmente: înălțime 1,65 – 1,75m, astenică, păr șaten, ochi căprui. Detalii: în 2007 a dispărut în împrejurări suspecte de pe teritoriul Italiei, unde practica prostituția”, transmit oamenii legii.
Ilinca Papuc, de 60 de ani, din Vulturu, a dispărut în anul 2000 și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Femeia este bolnavă psihic. „Semnalmente: înălțime 1,60 – 1,65m, astenică, păr castaniu lung, ondulat, ochi verzi, fața ovală, ten deschis. Detalii: în octombrie 2000 a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. (este-n.r.) bolnavă psihic – schizofrenie paranoidă, amnezică, comportament deviant și posibil violent”, transmit polițiștii.
Ultima persoană la rubrica dispăruți este Cosmin Chirică, care acum are 16 ani, din Nereju. Adolescentul a dispărut în urmă cu un an, plecând voluntar de la domiciliu. „Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate 50 kg, atletic, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri, fața rotundă. La data dispariției minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastră, tricou alb cu imprimeuri, geacă de fâș de culoare albă. Detalii: la data de 17.05.2015 în jurul orei 18.00 minorul a plecat voluntar de la domiciliu”, se mai arată pe site-ul IGPR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?