Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO:Piaţa agroalimentară de la Vulturu a fost inaugurată


Primăria Vulturu a inaugurat, sâmbătă, Piața Agroalimentară a comunei, acesta fiind locul unde de acum localnicii își vor putea face cumpărăturile în mod civilizat. La eveniment au participat autorități locale, județene și cetățeni ai comunei Vulturu, investiția fiind sfințită de un sobor de preoți. Primarul Nicușor Păcuraru a făcut o scurtă prezentare a realizărilor din mandatul său, dar a prezentat și proiectele pe care le are de realizat. Acesta le-a cerut oamenilor să meargă la vot pe 25 mai pentru a vota europarlamentarii care vor reprezenta România, precizând că Alianța PSD+UNPR+PC are cei  mai buni candidați.  
 Primăria Vulturu a inaugurat, sâmbătă, Piața Agroalimentară a comunei, acesta fiind locul unde de acum localnicii își vor putea face cumpărăturile în mod civilizat. La acțiune au fost prezenți, Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, Ionel Cel Mare, președintele PC Vrancea, ambii vicepreședinți ai Consiliului Județean Vrancea, vicepreședintele Senatului, senatorul Cristian Dumitrescu, deputatul Neagu Murgu, președintele UNPR Vrancea, consilieri județeni și locali. Primarul Nicușor Păcuraru a precizat că piața agroalimentară se întinde pe o suprafață de 1,3 hectare și este fi realizată conform normelor europene. Valoarea investiției este de 7 miliarde de lei vechi. 
 Primarul Nicușor Păcuraru a făcut o scurtă prezentare a realizărilor din mandatul său, dar a prezentat și proiectele pe care le are de realizat. „Inaugurăm un obiectiv foarte important pentru comunitatea locală. Nu a fost ușor dar am reușit să finalizăm această piață agroalimentară care ne permite să ne facem cumpărăturile într-un mod civilizat. A trecut un an și 10 luni de când m-ați ales primar și pot să vă spun că am reușit să rezolvăm o parte din problemele pe care le aveam. Am construit remiza pentru pompieri, am împrejmuit școlile, am construit șase kilometri de trotuar, am reabilitat căminul cultural, proiecte pe care am putut să le realizăm cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, căruia îi mulțumim că a fost și este alături de comunitatea noastră. Anul acesta vom construi trei baze sportive și suntem hotărâți să accesăm toate proiectele europene care ne vor permite să vă facem o viață mai bună”, a afirmat primarul Nicușor Păcuraru. 
 Acesta le-a cerut oamenilor să meargă la vot pe 25 mai pentru a vota europarlamentarii care vor reprezenta România, precizând că Alianța PSD+UNPR+PC are cei mai buni candidați. „Mesajul meu este unul de unitate. Trebuie să fim uniți, iar pe 25 mai să participăm cu toții la vot pentru a trimite în Parlamentul European europarlamentarii Alianței PSD+UNPR+PC, care are cei mai buni candidați”, a încheiat primarul Nicușor Păcuraru. 
       Vrâncenii, invitați să voteze echipa Alianței PSD+UNPR+PC
 Vicepreședintele Senatului, senatorul Cristian Dumitrescu, le-a explicat oamenilor cât de important este votul din data de 25 mai și cât de important este ca România să trimită în Parlamentul European oameni care să îi reprezinte cu adevărat interesele, precizând că acești oameni sunt doar în Alianța PSD+UNPR+PC. „Vă invit pe toți să mergem la vot și să votăm echipa de candidați ai Alianței PSD+UNPR+PC, echipă care conține oameni foarte bine pregătiți, experimentați și care știu că rolul lor este de a apăra interesele românilor și ale României. Nu trebuie să uităm că pe această listă se află și un vrâncean, Dan Nica, un profesionist desăvârșit care ne va reprezenta cu cinste interele în Parlamentul European”, a precizat senatorul Cristian Dumitrescu. 
 La rândul său, secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, le-a spus locuitorilor comunei Vulturu că la alegerile din 25 mai vrâncenii trebuie să iasă la vot și să voteze lista PSD+UNPR+PC. „Avem cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și cu siguranță nu ne vor face de râs ci vor apăra interesele României și ale românilor. Practic, alegerile europarlamentare sunt un preambul pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, alegeri pe care cu siguranță le va câștiga tot echipa noastră”, a precizat Dragoș Bîrlădeanu. Acesta a arătat că anul acesta vor începe lucrările la drumul județean Vadu Roșca – Vulturu – Maluri, drum care va fi complet reabilitat
 Candidații Alianței Electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care ocupă primele 20 de poziții în ordinea înscrierii pe lista electorală sunt: Corina Crețu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Drăghici, Daciana Sîrbu, Ioan Mircea Pașcu, Vasilica Dîncilă, Sorin Ionel Moisă, Victor Boștinaru, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Doru Claudian Frunzulică, Constantin Laurențiu Rebega, Ana Claudia Å¢apardel, Andi-Lucian Cristea, Victor Negrescu, Emilian Pavel, Răzvan Popa, Maria Gabriela Zoană. 

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?