Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Scapă de grija varicelor inestetice prin cea mai modernă metodă de tratament!


Dr. Romeo Smarandache, Medic Specialist Chirurg, din București, vine în Focșani pe data de 27 Mai 2016.

» Tratamentul este efectuat în ambulatoriu – nu necesită spitalizare, concediu medical sau întreruperea serviciului; Nu necesită o pregătire specială, după intervenție, pacientul se prezintă la controalele periodice.

» Procedura este ușor de suportat de către pacient, nu lasă cicatrice, iar rezultatele, atât estetice cât și funcționale, sunt pe termen lung.

» Amânarea tratamentului poate duce la dezvoltarea unor complicații severe (ulcerul varicos), mergând până la amputarea membrului.

Când trebuie să apelăm la medic?

Dr. Smarandache: Varicele sau boala varicoasă reprezintă cea mai frecventă afecțiune a venelor. Disconfortul la nivelul gambelor, senzația de greutate, senzația de arsură, de picioare umflate, venele dureroase și inestetice sunt primele semne care anunță adesea apariția varicelor. Dacă nu sunt tratate la timp, acestea pot duce la dezvoltarea unor complicații severe.
Ce presupune un control la medicul specialist?
Dr. Smarandache: Pe lângă consultul de specialitate, medicul examinator se folosește și de explorarea sonografică în vederea stabilirii unui diagnostic corect, în funcție de care va alege metoda terapeutică adecvată pacientului.

În ce constă efectiv tratamentul bolii varicoase?
Dr. Smarandache: Există mai multe metode de tratament, însă din experiența noastră, cea mai eficientă terapie, ce este ușor de suportat și permite pacientului să își continuie activitățile obișnuite, chiar imediat după ședința de tratament, este Scleroterapia Ghidată Ultrasonografic (UGFS).

Aceasta constă în injectarea unui agent sclerozant care duce la distrugerea peretelui vascular, oprind  fluxul sanguin în această venă, astfel că aceasta se va cicatriza și se va estompa în câteva săptămâni. În timp, venele vor fi reabsorbite de organism și vor dispărea.

Este cel mai eficient tratament pentru venele inestetice – vase sparte, varicozități, varice, venișoare, telangiectazii, fiind o procedură sigură cu rezultate superioare.
         Această terapie prezintă avantajul că se realizează fără anestezie, este minim invazivă, poate fi efectuată în cabinetul medicului specialist, iar pacientul își poate relua activitatea în aceeași zi. 
         Care sunt criteriile care ar trebui sa primeze în alegerea tratamentului pentru varice?

Dr. Smarandache: Tehnologia UGFS este o metodă de tratament non-invazivă și  nedureroasă. Intervenția necesită cel mult anestezie locală, evintând riscurile unei anestezii totale, oferind astfel confort total pacientului dar și medicului în a executa rapid procedura de tratament.

Terapia este actualizată după cele mai noi tehnici ambulatorii, asigurând astfel, pentru pacienți, vindecarea în cel mai scurt timp precum și lipsa durerilor asociate de obicei în operațiile chirurgicale, oferind eficiență maximă în tratarea bolii varicoase.
         Tratamentul nostru este oferit sub forma unor pachete complexe. În cazul tehnologiei UGFS, există 2 pachete, ce includ: consultația inițială, ecografia Doppler, scleroterapie pentru 1 picior/ambele picioare (de la 1 la 3 ședințe pentru fiecare picior, conform planului de tratament), control postintervenție.

Dr. Romeo Smarandache
Medic Specialist Chirurg

Vineri, 27 Mai 2016 veți beneficia de tratamentul varicelor efectuat de către Dr. Smarandache Romeo – Medic Specialist chirurg din București.

Pentru informații suplimentare și programări ne puteți contacta la numerele de telefon 0237/231 888 și 0725 222 543 sau ne puteți vizita site-ul
www.laurusmedical.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?