Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Bărbat găsit spânzurat la Tulnici

Un bărbat a fost găsit spânzurat la Tulnici. ,,Astăzi la ora 9:30 se primește un apel din partea poliției pentru o persoană inconștientă în vârstă de 70 de ani, cu traumatism prin spânzurare în localitatea Tulnici. La solicitare se deplasează un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent. Victima, sex masculin, este găsită fără funcții vitale, fiind decedat de mai multe ore. Cazul rămâne în atenția echipajului de poliție prezent la locul solicitării”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi fost găsit spânzurat în locuință. Oamenii legii au aflat despre tragedie în urma unei sesizări directe la Secția de Poliție Tulnici.

Biroul de presă al IPJ Vrancea: Astăzi, 16 Ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, găsit spânzurat în propria locuință. În acest moment, polițiștii se află la fața locului, în vederea efectuării de cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?