Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal juniori – Pe Milcovul poate fi, astăzi, spectacol!


•    Miercuri, 18 mai, de la ora 12.00, pe Stadionul Milcovul, LPS Focșani – LPS Suceava, juniori A

    Formațiile de juniori A și B ale LPS Focșani vor încheia acasă ediția de campionat 2015-2016. Juniorii A vor juca astăzi, de la ora 12.00, pe Stadionul Milcovul, în ultima etapă, cu LPS Suceava, iar juniorii B vor disputa sâmbătă, pe același stadion, meciul cu CSS Botoșani.
    Întâlnirea dintre focșăneni și suceveni are o singură miză: spectacolul fotbalistic pe care două echipe de bună calitate îl pot face! În tur a fost scor de tenis: 6-4 pentru gazde, după o revenire în forță a elevilor profesorului Alin Samoilă-Sava, conduși la un moment dat cu patru goluri.
    Indiferent de rezultatul de astăzi, LPS Focșani va încheia campionatul, foarte probabil, pe locul al patrulea, dar care ar fi putut fi și primul dacă talentații jucători focșăneni nu ar fi avut câteva accidente de parcurs explicabile doar prin relaxare în meciuri ce păreau de mică dificultate! Un atac precum cel al LPS Focșani – al doilea din serie, cu 79 de goluri înscrise în 22 de partide poate să-și adauge în portofoliu reușitele care să aducă victoria echipei în ultima etapă de campionat, și în ultimul joc pe care câțiva dintre jucători – golgeterii Grigorică și Kumova, în primul rând, îl vor avea ca juniori ai LPS Focșani!
    Sucevenii au, la rândul lor, o poziție stabilă pe locurile 5-6 ale clasamentului, din care nu vor putea ieși nici dacă vor câștiga, nici dacă vor pierde pe Milcovul. De aceea  cred că va fi un meci deschis, cu goluri multe și plăcut ochiului!
    Vor arbitra Bogdan Ailoaie, din Comănești, Alexandru Crăciun și Cătălin Gherghel din Bacău.       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?