Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Burse SMART pentru doi copii


Asociația „SMART Club” Focșani organizează un concurs care are ca premii două burse anuale pentru doi copii, care în anul școlar viitor vor fi în clasele a II-a și a III-a. Înscrierile în vederea obținerii acestor burse au loc în perioada 16 mai – 3 iunie, la sediul „Smart Club Afterschool” din Focșani, strada Câmpului nr. 1.
Copiii care se vor înscrie vor fi selectați după următoarele criterii: calificativele pentru clasele anterioare să fie „Foarte Bine”; venitul net pe membru de familie să nu depășească suma de 800 lei/lună, lucru care trebuie dovedit prin adeverințele de venit ale părinților; testare la limba română și matematică; interviu cu părinții și copiii.
Concursul va avea loc în data de 11 iunie a.c. „Programul «Bursa SMART» reprezintă modalitatea prin care încercăm să ajutăm copiii care fac parte din familii cu resurse financiare limitate, dar care au potențial, respectiv învață foarte bine și sunt modele de comportament. Dorim să le oferim acestor copii posibilitatea de a socializa, de a-și efectua temele și a se pregăti pentru concursurile școlare dezvoltându-se din punct de vedere educațional și emoțional. «Bursa SMART» este doar începutul. Pentru viitor ne dorim să identificăm acei copii în educația cărora să putem face diferența. Programul va fi aplicat și la Grădinița «Smart Club»”, au transmis organizatorii, printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?