Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Judo – Focşănenii, la finala Campionatului Naţional!


•    Competiția are loc, astăzi și mâine, la Drobeta Turnu Severin

    Judoka focșăneni U 15, juniori IV, se află la Drobeta Turnu Severin unde astăzi și mâine au loc întrecerile Campionatului Național individual și pe echipe. Vor fi prezenți sportivii clasați pe primele patru locuri la etapa pe euroregiuni care a avut loc la Galați, la începutul lunii aprilie. Atunci, toți cei 31 de judoka focșăneni care au intrat în concurs au câștigat dreptul de a concura la finala pe țară. Ei urmează să intre în concursul individual. Echipele care vor participa la competiție vor fi alcătuite pe euroregiuni, din câte cel puțin patru sportivi, la patru categorii de greutate.  
    La Drobeta Turneu Severin, profesorii Dumitru Zisu, Stănică Grosu, Marinel Palade și Iulian Surlă se vor afla lângă saltelele de concurs alături de elevii lor de la LPS Focșani: Andreea Ciubotaru, la 44 kg.; Elena Dinu, la 52 kg.; +73 kg., la 63 kg.; Alexandru Sîrbu, Robert Iamandi, Bogdan Timciuc, Iulian Panțuș, la 34 kg.; Alexandru Matei, Răzvan Stoica, Alexandru Frunză, la 38 kg.; Eduard Lorenzo Ispas, Silviu Ioniță, la 42 kg.; George Mogda, la 46 kg.; Alexandru Dănilă, Alexandru Săcăluș, la 50 kg.; Dennis Stoica, Alexandru Necula, la 55 kg.;  Eduard Palade, la 60 kg.; Florin Tiberiu Caba, Fabrizio Mucenica, la 73 kg.;  Gabriel Farcaș, Denis Dogaru, la +73 kg.  
    De la CS Unirea Focșani, antrenorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa vor asista în concurs pe Georgia Hagianu, Iulia Moldoveanu – 32 kg.; Larisa Constantin, la 36 kg.; Ionela Macovei, Mara Mihalea, la 52 kg.; Mario Constantin, 42 kg.; Valentin Cătănoiu, 50 kg; Alex Richard Naghi, 55 kg.; Robert Apostol, la 60 kg..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?