Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

INFOPOL


Dosare penale la regimul rutier

    La data de 9 mai a.c., ora 08.22, polițiștii din Vulturu au depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Răstoaca, în timp ce conducea pe DN 23 un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și o remorcă neînregistrată sau neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 mai a.c., ora 14.44, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Spulber, în timp ce conducea pe bdl. Independenței din municipiul Focșani, un autoturism care avea montate plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile germane. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autovehiculul este radiat din circulație din data de 29 septembrie 2011. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 mai a.c., orele 21.42, polițiștii din Măicănești au depistat un bărbat de 37 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 9 mai a.c., ora 10.00, polițiștii din Bălești au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că nepotul său în vârstă de 47 ani ar fi decedat la locuința sa. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 9 mai a.c., ora 14.40, polițiștii din Tănăsoaia au fost sesizați de un bărbat de 32 ani, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 200 lei. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, principalul bănuit de săvârșirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat proprietarului de drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?