Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Scriitorii, invitați să-și lanseze volumele la Târgul de Carte!


Scriitorii vrânceni care doresc să-și lanseze noile cărți sunt invitați să se alăture inițiativei Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” și să facă acest lucru la ediția din acest an a Târgului de Carte de la Focșani. „În perioada 26 – 29 mai 2016, Biblioteca Județeană «Duiliu Zamfirescu» Vrancea organizează a XI-a Ediție a Târgului de Carte de la Focșani, ediție dedicată temei 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, prilej cu care biblioteca noastră vă invită să vă înscrieți cu cărțile dumneavoastră în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului de carte”, se precizează într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.
             În acest sens, toți autorii de cărți încă nelansate sunt așteptați până joi, 12 mai, la sediul Secției de lectură a Bibliotecii Județene, din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 (fostul spital de Neurologie) unde pot lăsa un exemplar din volumul pe care doresc să îl lanseze în cadrul târgului. Tot aici, autorii pot discuta cu organizatorii detaliile acestei lansări și pot stabili împreună ziua și ora lansării.
Persoana de contact este bibliotecar Adrian Èšiglea, purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea. „Rugămintea noastră este aceea de a scana coperta cărții și de a o trimite la această adresă electronică: relatii_publice@bjvrancea.ro. Termen limită: joi, 12 mai 2016”, transmit organizatorii, prin comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?