Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Aleargă în Echipa Salvați Copiii la Semi-Maratonul București!


Organizația „Salvați Copiii” invită toate persoanele care doresc să dea o mână de ajutor în strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor născuți prematur, să participe la Semi-Maratonul București ce va avea loc pe 15 mai. Startul se va da în Piața Constituției, iar cei care doresc să alerge în Echipa Salvați Copiii sau să fie sponsorii acestora, pot contacta organizatorii astfel: e-mail: alexandra.boeriu@salvaticopiii.ro sau adriana.zorila@salvaticopiii.ro ori la telefon 021.316.61.76. „Fii alături de noi la Semi-Maratonul București și aleargă pentru a da o șansă la viață copiilor născuți prematur. Împreună cu tine putem schimba, în bine, viitorul copiilor! Vino în echipa alergătorilor sau fii sponsorul nostru, pentru dreptul la viață al nou-născuților prematur! Poți susține cauza Salvați Copiii prin pasiunea ta: alergarea. Avem nevoie de ajutorul tău! La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Å¢ara noastră se menține pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 8,8 la 1000 de copii născuți vii în 2014, cauza principală fiind nașterile premature. Ajutorul tău este important! Copiii născuți prematur au mari șanse să supraviețuiască, dacă beneficiază de îngrijire corespunzătoare și echipamente performante”, transmite Organizația „Salvați Copiii”.
    Fondurile care vor fi strânse vor fi folosite pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare supraviețuirii copiilor născuți prematur, precum și pentru asigurarea de suport parental în comunitățile defavorizate din mediul rural. Până în prezent, Salvați Copiii a dotat 58 de maternități cu aparatură medicală care contribuie anual la salvarea a aproximativ 18.000 de nou-născuți. Pentru a continua acest efort, au nevoie de susținători!
    La Semi-Maraton pot participa alergători individuali, care-și pot alege cursa la care doresc să participe. Organizația „Salvați Copiii” vor înscrie în cursă, gratuit, toți solicitanții, cărora le vor oferi tricouri de alergare, precum și un scurt ghid de fundraising.
    Companiile pot participa, de asemenea, la eveniment, formându-și propriile echipe și alegând un pachet de sponsorizare. „Noi îți înscriem echipa în competiție, apoi te ajutăm să informezi alergătorii despre participarea la eveniment. Fă primul pas în cursa pentru dreptul la viață al copiilor!”, transmit cei de la Organizația „Salvați Copiii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?