Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pistol cu bile furat după ce victima și hoțul au băut împreună


Un bărbat din Focșani este cercetat pentru că a furat un pistol cu bile. Arma  aparține unui prieten al suspectului, pistolul fiind sustras după ce persoana vătămată și cel care l-ar fi furat au băut împreună. 
 Duminică seara, în jurul orei 20.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Bicaz din Focșani are loc un scandal între două persoane. Oamenii legii au ajuns imediat la locul indicat de persoana care a făcut sesizarea și au găsit doi bărbați care se certau. Din cercetări a rezultat că unul dintre ei, de 37 de ani, i-a furat celui la care se afla în vizită un pistol cu bile. Practic, cei doi s-au întâlnit în după-amiaza zilei de duminică, apoi au ajuns împreună acasă la partea vătămată. Au băut împreună și după ce s-au amețit, suspectul a luat pistolul cu bile al părții vătămate și a ieșit din casă. Partea vătămată a ieșit după prietenul de pahar, cerându-i insistent să-i dea arma, dar acesta din urmă nu s-a conformat, motiv pentru care s-au luat la ceartă.  
Polițiștii i-au calmat pe cei doi, au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal, în care fac verificări pentru furt. „La data de 24 aprilie a.c., orele 20.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că pe stada Bicaz se desfășoară un scandal. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 ani, din localitate, ar fi sustras din locuința unui alt bărbat un pistol cu bile de cauciuc, acesta fiind și motivul pentru care cei doi se certau. Deoarece proprietarul nu a putut prezenta permisul de port armă, pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?