Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Handbal, Liga Naţională – Victorie clară şi trei puncte mari la Galaţi, în play-off!


CSU Danubius Galați – CSM Focșani 2007 22-27 (9-14) 
 Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu, Cloșcă – Ragea – 1 gol, Cadar – 3, Gramatic, Rotaru – 1, Miroiu – 9, Gheorghe – 1, Smeu – 1, Popa – 1, Neață, Voinea – 1, Mocanu – 4, Eros – 3, Năstăsie – 2.
 Formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru a câștigat partida de sâmbătă de la Galați, din play-off-ul Ligii Naționale, după ce a stăpânit jocul de la început până la sfârșit. Diferența din final a fost de cinci puncte, însă înainte de final focșănenii conduceau cu șapte goluri (20-27). Oaspeții au plecat la Focșani cu trei puncte mari în cursa pentru câștigarea unui loc pentru barajul de rămânere în Liga Națională! Profesorul Viorel Ciubotaru nu a fost foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi. „Nu am făcut un joc foarte bun, Se putea mult mai mult. Esențial este, însă, că am luat cele trei puncte cu care rămânem aproape de echipele de deasupra noastră în clasament!”, a declarat antrenorul CSM Focșani 2007. 
 În penultima etapă a turului play-out-ului, Ploieștul a terminat la egalitate la Tîrgu Jiu, iar Vasluiul a terminat tot indecis la Baia Mare. Ca urmare, ambele formații au în clasament câte două puncte mai mult decât Focșaniul, care va juca, miercuri, 27 aprilie, cu Energia Tîrgu Jiu, în Sala Polivalentă, de la ora 18,30.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?