Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Trupa „Protha”, solicitată să participe la marile festivaluri de teatru


După participarea la Festivalul Internațional de Teatru Francofon din Catania, cu spectacolul „Oscar et la Dame Rose”, Trupa de Teatru Protha a fost selectată să participe și la cea de a XVIII-a ediție a Festivalului Național „Serile Teatrului Studențesc”. Festivalul din Catania a adus trupei din Panciu, ca și trupelor din celelalte 8 țări participante, recunoașterea valorii spectacolelor realizate. Organizatorii festivalului au acordat tuturor trupelor aceleași distincții. Membrii trupei din Panciu au participat inclusiv la ateliere de teatru în limba franceză, transmit reprezentanții trupei Protha. 
La Casa de Cultură a Studenților București, în perioada 18-22 aprilie se desfășoară ediția aniversară a festivalului cu tema „Viața ca o loterie”. Evenimentul este organizat de Sindicatul Studenților din Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice București. La eveniment participă 14 trupe de teatru profesioniste și neprofesioniste. Spectacolul Trupei Protha, „Oscar și Tanti Roz”, după Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, a fost selectat de organizatorii festivalului să participe la ediția aniversară și se va juca pe 21 aprilie, de la ora 20:30. Din distribuția spectacolului fac parte: Bianca Carabă, Ramona Ignat, Miruna Tutoveanu, Valentina Mănăilă, Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Cociorbă, Bogdan Robu, Marius Iftinca, Åžtefan Banciu, Andrei Gheoca, Robert Grigoraș, Eduard Crucianu și Andrei Coroiu.
Trupa Protha are sprijinul permanent al primarului Iulian Nica și al Primăriei Panciu, fapt care permite și participarea la festivaluri naționale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?