Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Subcomisarul Victor Andoni a fost operat cu succes!


Operația pe creier la care a fost supus, miercuri, subcomisarul Victor Andoni, pentru îndepărtarea tumorii cerebrale, a fost un succes! În momentul de față el se simte foarte bine și își îndreaptă gândurile, cu recunoștință, către toți cei care au făcut posibilă această operație donând banii necesari (30 de mii de lei), plus o parte din suma de care are nevoie pentru efectuarea tratamentului de recuperare. Pe lângă bani, cunoscuți sau necunoscuți ai subcomisarului, oameni generoși, cu inimă și suflet mare, care au aflat despre nenorocirea care l-a lovit, și-au îndreptat rugăciunile și gândurile bune, așa încât viața acestuia să fie salvată! 
Și iată că dorința tuturor, minunea la care speram cu toții, s-a împlinit! Iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât s-a constatat că de fapt subcomisarul Victor Andoni nu avea o tumoră mare și una mai mică, ci faptul că cea mică era o prelungire a tumorii principale, așa că a putut fi scoasă complet. „Operația lui Victor a decurs extrem de bine. A durat o oră și jumătate. Medicul a reușit să scoată tumora principală, cât și acel mugure temporal. Azi (ieri – n.r.) a făcut un RMN post-operator și așteptăm rezultatele în cursul zilei de azi (ieri – n.r.) sau de mâine (astăzi – n.r.). Victor se simte foarte bine, azi dimineață a ieșit de la terapie intensivă, este vesel, mănâncă, nu mai are dureri de cap. Vederea încă îi pune probleme, dar recuperarea de abia acum începe! Vă mulțumim din suflet pentru tot ajutorul și gândurile bune!”, a spus Ramona Andoni, soția subcomisarului.
    Victor Andoni a fost operat de neurochirurgul Sergiu Stoica și echipa lui de la Brain Institute din cadrul Spitalului Monza București. Intervenția chirurgicală a fost de extremă urgență, pentru că acest tip de cancer este foarte, foarte agresiv. În aproximativ două luni ar fi putut face ravagii și orice zi de întârziere ar fi putut fi fatală.

„Voi trece peste această încercare!”

    Reamintim că în urmă cu două săptămâni, Victor Andoni a fost diagnosticat cu glioblastom, o formă extrem de agresivă de tumoră cerebrală, simptomele care l-au trimis la medic fiind durerile de cap, oboseala accentuată și problemele de vedere.
„Am cancer, boala de care toată lumea se teme. Dar știți cum e, Dumnezeu ți le dă pe toate câte le poți duce. Și bine că mi le-a dat mie, și nu altora… Marți mă internez. Miercuri voi fi operat. Nu mi-e frică deloc! Nu-mi permit să văd altă ieșire, decât că va fi bine!”, au fost cuvintele subcomisarului Victor Andoni, în momentul în care și-a spus povestea în paginile cotidianului nostru. 
La doar 34 de ani, tatăl a doi copii de șase și trei anișori, el a trebuit să facă față șocului veștii că are o tumoră cerebrală, și s-a mobilizat trupește și sufletește să iasă învingător din lupta crâncenă pentru propria viață, pe care vrea s-o ducă așa cum a trăit și a muncit până acum: cu demnitate! „Nu-mi permit să văd altă ieșire! Atâția oameni au fost lângă mine, atâția oameni mi-au oferit ajutor, de la oameni de afaceri, politicieni, prieteni, rude, colegi chiar și din copilărie cu care nu m-am văzut de ani, plecați prin străinătate, oameni pe care nu-i cunosc… E o luptă grea de dus și de tras învățăminte din această încercare! Eu nu voi renunța. Pentru că știu că aici mai am, încă, ceva de spus”, a mai spus, acum câteva zile, tânărul subcomisar, dorind să mulțumească tuturor celor care i-au venit în ajutor. Iar șansa a fost, iată, de partea lui!
    Reamintim că sublocotenentul lucrează în poliție din anul 2005. Odată cu angajarea lui s-au pus bazele compartimentului specializat în combaterea criminalității informatice și a fraudelor cu conturi bancare. În scurt timp s-a format ca ofițer specialist în efectuarea perchezițiilor informatice, fiind, până în prezent, singurul pregătit în acest domeniu din poliția vrânceană. În cariera sa a soluționat zeci de dosare și cauze complexe ce au avut ca obiect, printre altele, infracțiuni cu carduri, acces neautorizat la sisteme informatice, pornografie infantilă și fapte din sfera macrocriminalității economico-financiare. S-a implicat în proiecte de prevenire în rândul elevilor a fenomenelor de cyberbullyng, a comportamentelor periculoase pe internet și a fraudelor online. De fapt, spre aceste lucuri se îndreaptă și planurile de viitor ale subcomisarului Victor Andoni.

Lupta nu s-a încheiat! Începe procesul de recuperare!

    În războiul contra cancerului, subcomisarul Victor Andoni a câștigat, cu ajutorul nostru, al tuturor, o bătălie! Una extrem de importantă, este adevărat, dar mai departe are de dus alte bătălii pentru câștigarea războiului! Așa că încă are mare nevoie de noi! Dacă doriți să-l ajutați în continuare, așa încât tânărul să-și poată continua tratamentele de recuperare, puteți dona orice sumă de bani în conturile deschise pe numele Andoni Victor, la Garanti Bank, astfel: RO73UGBI0000232003262RON; RO32UGBI0000232011563EUR. Indiferent de sumă, orice donație îl va ajuta pe tânărul subcomisar să-și recapete sănătatea și viața!

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?