Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal juniori – Etapă lejeră pentru focşăneni!


–    LPS Focșani – LPS Piatra Neamț, sâmbătă, pe stadionul Milcovul, de la ora 12.00, juniorii A și de la ora 14.00, juniorii B

    Fotbaliștii juniori A și B ai Focșaniului vor juca acasă, pe Milcovul sîmbătă. Adversare le vor fi formațiile similare ale LPS Piatra Neamț. Pentru juniorii mari ai LPS Focșani va fi o partidă de antrenament ușor, nemțenii alcătuind cea mai subțire echipă din serie: pe ultimul loc, cu zero puncte! Elevii profesorului Alin Samoilă-Sava sunt invitați să-și rotunjească substanțial numărul de goluri înscrise, și așa foarte consistent! LPS Focșani A este pe locul al doilea al clasamentului seriei, dar cu două jocuri mai mult decât următoarele două clasate.
    Juniorii B ai Focșaniului vor avea un meci mai greu decât colegii lor! Sunt pe locul opt la clasamentului, cu trei mai sus decât adversarii lor de sîmbătă, însă, așa cum mi-a spus antrenorul lor, profesorul Daniel Bănică, joacă bine acasă și este firesc să vizeze victoria!
    Vor arbitra jocurile dintre LPS Focșani și LPS Piatra Neamț Claudiu Goian, Ionuț Ailioaiei, Florin Dascălu, toți din Bacău, și Bogdan Ailioaie, din Comănești.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?