Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Directorul Colegiului „Unirea“, Cornel Noană, şi-a dat DEMISIA din PNL


Directorul Colegiului Național „Unirea”, Cornel Noană, și-a dat demisia din PNL Vrancea. Reputatul profesor de matematică și-a dat demisia din PNL, miercuri. Contactat de reporterii noștri, Cornel Noană a confirmat demisia și a precizat că motivele sunt unele personale. „Mi-am dat demisia din PNL, miercuri, iar motivele care au stat la baza acestei decizii sunt personale. Absolut personale”, a spus directorul Colegiului Național „Unirea”.
    Demisia sa vine într-un moment în care PNL se află într-o degringoladă totală, iar funcțiile cu putere de decizie sunt tot mai mult acaparate de oamenii fostului PDL, adică exact aceiași oameni care au susținut tăierile de salarii, impozitarea pensiilor, închiderea spitalelor, creșterea TVA.
    Liberalii înșiși încep să admită că lucrurile stau din ce în ce mai rău în PNL. Deputatul Theodor Paleologu a afirmat, într-un interviu pentru Mediafax, despre nominalizarea lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, că este „de o piramidală imbecilitate”, iar despre conducerea PNL că „suferă de o consternantă decerebrare colectivă”. „(…) parcă e un fel de concurs care spune prostii mai mari între șefii partidului. Mai e un lucru. Mie mi se pare că, de luni de zile, conducerea Partidului Național Liberal își bate joc, efectiv, de cetățenii acestui oraș (București – n.r.). Åži dovedește în fiecare zi că n-are absolut nicio viziune…”, a spus liberalul Theodor Paleologu. Deputatul PNL a spus despre propriul partid că „n-are nicio busolă, n-are niciun reper, este în derivă totală și singurul lucru care contează este dictatura celor câteva persoane care fac listele”. 

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?