Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Hoț arestat după ce a prădat o casă


Un bărbat de 38 de ani, din comuna Cîrligele, a fost arestat pentru furt calificat. El este bănuit că a spart o casă din localitate și a furat bunuri în valoare de 5.000 lei. Anterior reținerii, acasă la el, dar și la locuința unei femei, s-au făcut percheziții, ocazie cu care au fost găsite bunurile sustrase.
    Spargerea a fost dată în urmă cu aproximativ o săptămână. „La data de 7 aprilie a.c., ora 12.00, polițiștii din Cîrligele au fost sesizati de o femeie din localitate, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa și ar fi sustras mai multe bunuri. În urma activităților specifice desfășurate, a fost depistat principalul bănuit de săvârșirea faptei, un bărbat de 38 ani, din localitate, iar la data de 12 aprilie a.c., ora 06.00, au fost efectuate percheziții domiciliare la locuința unui bărbat și la locuința unei femei, ambii din comuna Cîrligele, unde au fost găsite bunurile sustrase, în valoare de 5000 de lei”, a transmis agent principal Lidia Brașoveanu de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Aseră, magistrații din cadrul Judecătoriei Focșani au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Marandei Marian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 13.04.2016 până la 12.05.2016, inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată în decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?