Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Cinci elevi vrânceni merg la faza națională a Concursului de Chimie „Petru Poni”


Cinci elevi vrânceni s-au calificat la etapa națională a Concursului de Chimie „Petru Poni”, care se adresează elevilor claselor IX – XII, de la liceele cu profil tehnologic.
În urma desfășurării fazei județene a concursului, în data de 9 aprilie, la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani, și a evaluării lucrărilor, vor merge la etapa națională, elevii: Remus Mădălin Mereuță, elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, coordonat de profesorul Marinela Vîlcu; Petruț Soare, elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, îndrumat de profesorul Andreea Vîrnă; Gabriel Ionuț Ilinoiu, elev în clasa a X-a la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, coordonat de profesorul Marinela Vîlcu; Andreea Georgiana Roșcan, elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani, îndrumată de profesorul Rodica Bogeanu; Nicoleta Bălan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”, fiind coordonată de profesorul Cristina Enoiu.
Etapa națională a Concursului de Chimie „Petru Poni” se va desfășura în perioada 26-29 mai, la Slatina, jud. Olt. „Mulțumesc elevilor pentru participare, mulțumesc cadrelor didactice pentru efortul depus în pregătirea tuturor elevilor participanți. Doresc succes elevilor care vor participa, în perioada 26-29 mai, la Slatina, județul Olt, la faza națională, să obțină rezultate cel puțin la fel de bune ca anul trecut. Mulțumesc, de asemenea, cadrelor didactice și conducerii Colegiului Tehnic «V. D. Cotea» din Focșani, care a asigurat condiții optime pentru desfășurarea acestui concurs”, ne-a transmis inspectorul școlar de specialitate, profesoara Corina Giurcă.
La etapa județeană a Concursului de Chimie „Petru Poni” s-au prezentat 24 de elevi, dintre care jumătate au fost premiați. Lista cu elevii premiați AICI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?