Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

INFOPOL


Dosare penale la regimul rutier

    La data de 9 aprilie a.c., orele 12.30, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Adjud, un bărbat de 23 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 9 aprilie a.c., orele 22.30, pe DJ 204 P Gura Caliței, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. De asemenea, conducătorul mopedului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 10 aprilie a.c., orele 18.13, un bărbat din municipiul Focșani, agent de pază la o societate comercială din localitate, a sesizat polițiștii focșăneni cu privire la faptul că în jurul orei 18:00 două tinere de 22, respectiv 27 ani, ambele din comuna Cotești, ar fi sustras de pe un raft al magazinului bunuri în valoare totală de 106,56 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?