Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Închisoare CU EXECUTARE pentru fiul unei polițiste din IPJ Vrancea, condamnat pentru trafic de droguri


Răsturnare de situație în cazul a trei tineri judecați într-un dosar de trafic și consum de droguri, între ei și fiul unei polițiste din cadrul IPJ Vrancea. Condamnați de instanța de fond, respectiv Tribunalul Vrancea, la câte trei ani de înschisoare cu suspendare sub supraveghere, tinerii au avut mare ghinion în apel. Asta pentru că magistrații de la Curtea de Apel Galați i-au trimis după gratii.
Astfel, magistrații de la Curte au decis: ” (…) dispune ca inculpatul Hogea Emanuel să execute pedeapsa principală cea mai grea de 2 ani și 8 luni închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) pe o durată de 1 an (la care se adaugă o treime din pedepsele principale de 2 ani închisoare și 1 (un) an închisoare), inculpatul Hogea Emanuel urmând să execute o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 8 luni închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) deduce din pedeapsa aplicată inculpatului, durata reținerii și arestării preventive începând cu data de 08.07.2015 și până la data punerii acestuia în libertate respectiv 11.12.2015″, a decis instanța. 
Un alt inculpate este Simon Alin N. El a primit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare. „(…) inculpatul Neagu Simion- Alin urmând să execute o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 6 luni închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) deduce din pedeapsa aplicată inculpatului, durata reținerii și arestării preventive începând cu data de 08.07.2015 și până la data punerii acestuia în libertate respectiv 11.12.2015”, a hotărât instanță.
Cel de-al treilea inculpat este Bogdan C., care a primit o pedeapsă  ceva mai mică decât ceilalți doi. „(…) inculpatul Croitoru Bogdan urmând să execute o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 4 luni închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…)”, a decis instanța. Åži în cazul său a fost dedusă perioada reținerii și arestării preventive începând cu data de 08.07.2015 și până la data punerii acestuia în libertate respectiv 11.12.2015.
În cazul unei tinere, nora aceleiași polițiste, condamnată de Tribunalul Vrancea la închisoare cu suspendare sub supraveghere, în apel s-a dispus reducerea pedepsei. De altfel, ea este singura care nu a fost trimisă după gratii. Instanța a mai dispus confiscarea sumei de 4.500 euro de la primul inculpat, 25.000 lei de la cel de-al doilea și 2.250 lei de la cel de-al treilea. Totodată s-a menținut sechestrul pe un Mercedes și pe un cont.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?