Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO : Membrii CA al CUP Salubritate Focșani, găsiți abia la a treia strigare


Compania CUP Salubritate a fost transformată în societate pe acțiuni, cu un Consiliu de Administrație (CA) avizat de Consiliul Local Focșani. Cei cinci membri ai Consiliului de Administrație sunt Balaș Sergiu Victor, Rusu Ioan, Iacobeț Cristian Bernard, Pristavu Viorica și Pruteanu Liliana Karla. Selecția acestora a fost realizată de o comisie formată
din specialiști în recrutarea resurselor umane, numită prin Dispoziția Primarului municipiului Focșani. Directorul din cadrul Primăriei Focșani, Micșunica Baciu a arătat că procedura de selecția prealabilă a candidaților s-a făcut în baza unui Regulament al comisiei de selecție, iar anunțul privind selecția s-a publicat în două ziare financiare cu largă răspândire națională și pe pagina de internet a CUP Salubritate SRL.
    Procedura a fost derulată de trei ori deoarece nu au fost depuse dosare pentru cele 5 funcții de membri ai Consiliului de administrație. Abia a treia oară au fost depuse dosare din partea candidaților pentru toate cele cinci funcții. Ulterior, în data de 16 februarie 2016, comisia de selecție a dosarelor s-a întrunit și a constatat că cele 5 dosare depuse conțin toate documentele necesare și candidații îndeplinesc condițiile generale și specifice și criteriile de evaluare necesare. În 22 februarie a avut loc interviul și au fost declarați admiși cei cinci candidați care au fost validați, ieri, de Consiliul Local Focșani.
    Tot la ședința de ieri, consilierii locali au fost de acord cu alocarea sumei de 1,3 milioane lei pentru cumpărarea unui teren de peste două hectare de la Pandora. Decizia era necesară deoarece societatea de confecții a câștigat în instanță un proces prin care administrația locală era obligată să achite această sumă, ca și compensații din cauza restricțiilor de construcții pentru terenurile agricole din zona puțurilor de apă de pe șoseaua Surăii.


5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?