Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere 

    La data de 28 martie a.c., orele 16.45, polițiștii din Valea Sării au depistat pe DN 2D, sat Colacu, un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 28 martie a.c., orele 13.40, un bărbat, de 72 ani, domiciliat în comuna Èšifești, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DJ 205 E, pe raza satului Bătinești, a efectuat manevra de întoarcere a vehiculului, moment în care s-a rupt oiștea, iar căruța s-a răsturnat, rezultând rănirea ușoară a căruțașului. În urma testării cu aparatul alcooltest, aparatul a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 28 martie a.c., polițiștii din Tâmboești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 64 ani, s-a prezentat la Secția UPU a Spitalului Sf. Pantelimon Focșani, unde a declarat că ar fi fost victima unei agresiuni. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 17:00, bărbatul a fost lovit cu palma în zona feței și trântit la pământ de un alt bărbat, de 55 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Gest de bună-credință

    La data de 24 martie a.c., o femeie din municipiul Focșani s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Focșani, unde a predat un portofel de culoare maro, pe care l-a găsit în fața unui magazin din localitate. Portofelul, care conținea un act de identitate și suma de 240 lei, a fost predat pe bază de dovadă, proprietarului de drept.
Pe această cale adresăm felicitări femeii pentru simțul civic de care a dat dovadă și sperăm ca gestul făcut de aceasta să fie un exemplu pentru toți vrâncenii.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?