Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tată acuzat că și-a violat, de mai multe ori, fiica minoră

 

Un bărbat din comuna Vânători este bănuit că și-ar fi violat fiica minoră. Nu ar fi abuzat de copila sa doar o dată, ci de mai multe ori. Zilele trecute, copila nu a mai putut răbda și s-a plâns unei persoane din localitate, care imediat a sesizat poliția. Surse oficiale spun că fata provine dintr-o familie cu probleme și, din câte se pare, acuzațiile la adresa tatălui ar fi fondate, acesta chiar abuzând de propria fiică. Aceleași surse ne-au spus că, săptămâna viitoare, tatăl, care pare a avea ceva probleme psihice, va fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă a avut discernământ ori nu atunci când a comis faptele. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, ne-a confirmat faptul că a fost depusă o plângere și a adăugat că „se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a comiterii faptelor”.

    Surse neoficiale spun că bărbatul, tată a mai mulți copiii, nu ar fi recunoscut inițial că s-ar fi legat de fiica sa, după care s-ar fi răzgândit și nu ar mai fi negat cele petrecute. Rămâne ca polițiștii să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-a ajuns într-o asemenea situație.
Cazul a ajuns și în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea. „Cazul se află în atenția noastră, a SPLAS Vânători și poliție. Se cercetează faptele de către poliție, iar noi acordăm sprijin și suport tineret”, a declarat Anca Candrea, șefa Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență din cadrul DGASPC Vrancea.
Bărbatul bănuit că și-ar fi obligat fiica să întrețină relații sexuale cu el nu are o reputație prea bună în localitatea de domiciliu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?