Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

PROVOCARE pentru tinerii focșăneni: renunțați la cluburi pentru o „Noapte Verde a Teatrului”


Mâine seară, începând cu ora 20.30, tinerii vrânceni sunt așteptați să participe la o frumoasă seară de teatru și muzică, care se va desfășura la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” Focșani. Echipa „Verde la Teatru” îi provoacă pe toți tinerii să renunțe pentru o seară la pub-uri și cluburi, pentru a se delecta cu puțină artă. Tinerii mai mici sau mai mari sunt invitați să redescopere frumusețile culturii.
„Noaptea Verde a Teatrului” aduce publicului 2 piese de teatru, respectiv Trupa SEISM cu piesa „Stelele sunt ultima mea grijă” și Trupa M.A.G.S. cu piesa Strip-Tease, un concert muzical, mini-ateliere și posibilitatea de relaxare și socializare în foaierul special amenajat. Actorii care vor juca cele 2 piese sunt elevi talentați de la licee din Focșani. Proiectul își propune să atragă tinerii către teatru și să le trăsmită că această formă de artă nu este un lucru învechit, ci dimpotrivă, are abilitatea de a lărgi orizonturi și a dezvolta imaginația.
De asemenea, Simona Delegeanu, devenită deja o legendă în rândul tinerilor focșăneni, va susține un recital. „Echipa «Verde la Teatru» invită tinerii focșăneni la o noapte de teatru «Noaptea Verde a Teatrului». Începând cu ora 20:30, aceștia vor avea ocazia de a «resimți» energia Festivalului Verde la Teatru, ce a avut loc în urmă cu jumătate de an în aceeași locație. Prin acest concept, nou în orașul nostru, ne dorim să promovăm această artă și să deschidem apetitul tinerilor pentru teatru și orice poate aduce acesta în viețile lor. Totodată îi încurajăm pe aceștia ca pentru o singură noapte să renunțe la cluburi sau PUB-uri în schimbul culturii. Dorim ca sala Ateneului Popular să fie acaparată de tineri curioși, dornici de a descoperi și de a se dezvolta prin această artă. O seară plină de surprize, de care oamenii din Focșani o să își amintească cu drag”, transmit organizatorii.

Programul serii este următorul:
Deschiderea: 20:30 – 20:45
Spectacol de teatru Trupa SEISM „Stelele sunt ultima mea grijă”: 20:45 – 21:45
Networking & mini-Ateliere: 21:45 – 22:15
Concert Simona Delegeanu: 22:15 – 23:00
Networking & mini-Ateliere: 23:00 – 23:30
Spectacol de teatru Trupa M.A.G.S. „Strip-Tease”: 23:30 – 00:30

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?