Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Polițiști medaliați cu aur și argint la Campionatul Național de Judo al MAI


Agent principal Paula Enache și agent șef principal Alexandru Nicolae au reprezentat Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea la etapa finală a Campionatului Național de Judo al MAI, ce s-a desfășurat în perioada 15-18 martie la Deva, în județul Hunedoara.
    Agentul șef principal Alexandru Nicolae a concurat la categoria +100 kg, iar agentul principal Paula Enache la categoria +60 kg. Competiția sportivă a fost deschisă de concursurile la individual, în urma cărora ambii polițiști vrânceni au urcat pe podium. Alexandru Nicolae a reușit să-și învingă toți adversarii la categoria lui de greutate și s-a clasat pe locul I, luând astfel medalia de aur, în timp ce Paula Enache a obținut locul II la categoria sa și a luat medalia de argint. Cei doi luptători vrânceni, prin rezultatele obținute la individual, au contribuit la aurul obținut de IGPR, care s-a clasat pe locul întâi în întrecerea desfășurată pe echipe. Ca urmare a acestui rezultat, Alexandru Nicoale, care este la cea de-a 22-a participare consecutivă la această competiție, de fiecare dată ocupând un loc pe podium, va reprezenta România la Campionatul Mondial de Judo al Polițiștilor 2016.
    Competiția a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, prin Biroul Coordonare Activități Sportive, cu sprijinul mai multor instituții din județul Hunedoara, respectiv Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Decebal” și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” și în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?