Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Adunare Generală Extraordinară la Obștea Negrilești


Jandarmii vrânceni vor acționa și în acest week-end pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la competiții sportive și nu numai. Astăzi (sâmbătă), de la ora 16.00, se vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la partidele de fotbal din cadrul Ligii Grafit Decor dintre echipele Voința Sl. Ciorăști – Tractorul Nănești și F.C.M. Adjud – Viitorul Homocea, dar și la partidele din cadrul Superligii Altdorf Tehnik dintre echipele Euromania Dumbrăveni – Voința Cîrligele și A.C.S. Odobești – Șoimii Internațional Mircești.
    Duminică, începând cu ora 11.00, se vor asigura măsuri de ordine și siguranță la partidele de fotbal din cadrul Ligii Grafit Decor dintre echipele Podgoria Cotești – Dinamo Tătăranu, A.S. Unirea Milcovul – Victoria Vînători și Gloria Răcoasa – Trotușul Ruginești, dar și la partidele din cadrul Superligii Altdorf Tehnik dintre echipele Voința Răstoaca – Victoria Gugești și Unirea Èšifești – A.S.S. Victoria Pufești.
Tot în acest week-end va avea loc și Adunarea Generală Extraordinară a Obștii Negrilești, la care jandarmii vor fi prezenți. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți și în zona Sălii Polivalente din municipiul Focșani unde, în perioada 18-20 martie, va avea loc Turneul Național de Basket Under 13.
    Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea face următoarele recomandări:
– spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator (ora de acces, obiecte interzise, locuri de parcare, punctele de acces, etc.);
– în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine;
– înainte, pe timpul desfășurării și după încheierea competiției sportive spectatorii trebuie să dea dovadă de fair-play pentru susținerea echipei favorite și să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcția altor spectatori, să nu pătrundă în spațiul de joc sau să deterioreze mobilierul în interiorul locului de desfășurare a meciului;
– participanții la aceste evenimente trebuie să respecte indicațiile forțelor de ordine, să manifeste răbdare și să evite implicarea în conflicte de orice natură, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgențe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?