Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Doi bărbați din Garoafa au furat îngrășământ la Doaga, alți doi bărbați din Obrejița au furat 66 dale din beton la Tâmboiești


Doi bărbați din Obrejița sunt cercetați de polițiști pentru furt. Ei sunt bănuiți că au furat 66 de dale din beton dintr-un canal de colectare a apelor pluviale, de pe raza comunei Tâmboiești. Bărbații aveau dalele într-o căruță în momentul în care polițiștii din Obrejița i-au luat la întrebări cu privire la proveniența acestora. Pentru că nu au putut să mintă, cei doi bărbați au recunoscut și au spus că au luat dalele cu intenția de a le vinde.
    „La data de 13 martie a.c., ora 20.00, polițiștii din Obrejița au depistat doi bărbați din localitate, în timp ce transportau cu un atelaj hipo mai multe dale din beton, a căror proveniență nu au putut-o dovedi. În urma continuării verificărilor s-a stabilit faptul că cei doi au sustras de pe un canal de preluare a apelor pluviale, din punctul «Valea Conei», de pe raza comunei Tâmboești, un număr de 66 dale din beton, în scopul vânzării acestora. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al Poliției.

Percheziții la Garoafa

    La Garoafa, doi bărbați sunt bănuiți că au comis o infracțiune de furt. Cei doi ar fi comis fapta la finele săptămânii trecute, iar luni dimineață s-au trezit cu polițiștii la poartă. La percheziții, oamenii legii au găsit 800 de kilograme de îngrășământ cu privire la care există suspiciunea că a fost furat de la punctul de lucru al unei societăți comerciale de la Doaga.
    „La data de 14 martie a.c., polițiștii au desfășurat 3 percheziții domiciliare pe raza localității la două persoane bănuite ca la data de 11 martie a.c. ar fi sustras îngrășământ chimic din curtea unei societăți comerciale cu punct de lucru în satul Doaga. În urma activităților desfășurate a fost găsită cantitatea de aproximativ 800 kg îngrășământ, cantitate ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a adăugat subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?