Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Jaf ca-n filme la magazinul Altex din Focşani Mall!


Un magazin de produse electronice și electrocasnice a fost călcat de hoți în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii au fost sesizați în cursul dimineții de sâmbătă, cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns prin efracție în complexul comercial Focșani Mall, iar din Altex au sustras mai multe telefoane mobile. Potrivit unor surse, valoarea prejudiciului ar depăși 30 de mii de lei, la o primă estimare.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, a declarat că în acest dosar se fac cercetări pentru identificarea autorilor. „În cauză a fost întocmit dosar penal și efectuăm verificări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului”, a spus subcomisar Bogdan Toader.
Potrivit unor surse, au fost furate 20 de iphone-uri și mai multe ceasuri marca Apple, din magazinul Altex. Potrivit acelorași surse, hoții ar fi pătruns prin tavan, pe care mai întâi l-au decupat, apoi au coborât pe o frânghie, ca în filme. Sursele noastre mai spun că oamenii legii bănuiesc faptul că furtul ar fi fost pus la cale de un om din interior, respectiv un angajat al magazinului, care cunoaște foarte bine amplasamentul.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?