Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO : „Amenzi” cu parfum de flori pentru șoferițe


Polițiștii au ieșit și ieri pe străzile Focșaniului, pentru a le face urări doamnelor și domnișoarelor și pentru a le oferi flori și felicitări. Vizate de acțiunea oamenilor legii au fost atât doamnele și domnișoarele șoferițe, cât și cele care s-au deplasat în calitate de pietoni.
    Astfel, doi ofițeri de la Serviciul Rutier, respectiv subcomisar Cătălin Manea și comisarul șef Adrian Huzum, au făcut semnalul de oprire tuturor femeilor aflate la volan și pe lângă tradiționalul „La mulți ani!”, le-au urat un an fără evenimente rutiere și le-au oferit câte o felicitare și o floare. „8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească. Împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. La mulți ani”, le-a transmis comisarul șef Huzum tuturor femeilor.
    Ca de fiecare dată, și acum, șoferițele au fost impresionate de gestul oamenilor legii. Unele dintre ele se așteptau pentru că au mai fost oprite în trafic și în alți ani, altele nu, așa că au avut ceva emoții. Le-a venit sufletul la loc atunci când au văzut că oamenii legii au în mâini flori și felicitări.

Lalele oferite de polițiștii de proximitate

    Tot cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii de proximitate au împărți flori și felicitări, doamnelor și domnișoarelor care s-au deplasat în calitate de pietoni. Împărțiți în mai multe echipe, oamenii legii s-au deplasat pe străzile din centrul municipiului Focșani și le-au oprit pe reprezentantele sexului frumos pe care le-au  „sancționat” cu o lalea și o felicitare sau un calendar. Polițiștii au ajuns inclusiv la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la Serviciul de Ambulanță Județean pentru a le oferi câte o floare și o felicitare și doamnelor din aceste instituții, care și-au petrecut ziua de 8 Martie la serviciu. Pentru activitate au fost pregătite 600 de felicitări și 600 de lalele. 
Flori nu au fost împărțite doar în Focșani, ci și în celelalte orașe din județ. Prin gestul lor, polițiștii au vrut să le facă o bucurie reprezentantelor sexului frumos de ziua lor și chiar au reușit să le surprindă plăcut. Doamnele le-au mulțumit oamenilor legii. „Cu ocazia zilei de 8 Martie, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, prin intermediul polițiștilor din cadrul Compartimentului Poliției de Proximitate au oferit doamnelor și domnișoarelor flori și felicitări. Nu au fost uitate nici colaboratoarele noastre din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea și cele din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon Focșani, care au primit cu surpriză și bucurie gestul polițiștilor. Polițiștii vrânceni urează tuturor doamnelor și domnișoarelor să aibă parte de «o zi, un an și o viață frumoase ca primăvara!»”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?