Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 6 martie a.c., ora 21.00, pe DN 2 E85 – Focșani, un bărbat de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe str. Revoluției, pe DN 2 E 85 fără a se asigura și fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, iar în urma testării alcooltest a conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului a rezultat o concentrație 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 6 martie a.c., ora 14.50 pe DN 2 E85 în comuna Garoafa, polițiștii au depistat un bărbat de 35 ani, din municipiul Rm. Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 2 martie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 6 martie a.c., ora 14.30, pe DJ 205L în comuna Păulești, polițiștii au depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Garoafa, în timp ce conducea un auto neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 martie a.c., ora 12.30, pe DN 2D în comuna Bolotești, polițiștii au depistat un bărbat 62 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 4 martie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 martie a.c., ora 17.30, pe str. Vâlcele din municipiul Focșani polițiștii au depistat un tânăr de 22 ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 25.11.2015. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 martie a.c., ora 17.20 pe DN 2 E85 în comuna Dumbrăveni, polițiștii au depistat un tânăr de 30 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un auto, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 martie a.c., ora 19.55 pe DC 13 în comuna Corbița, polițiștii au depistat un bărbat de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 martie a.c., ora 19.45, pe DJ 205D în comuna Valea Sării, polițiștii au depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, apoi acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?