Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO : Armonii de primăvară la Biblioteca Județeană!


Primăvara ce bate la ușă și frumusețea femeii sunt celebrate la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea printr-o serie de expoziții, realizate cu profesionalism și multă căldură sufletească de către bibliotecare.
    Astfel, la sediul central al instituției de cultură, bibliotecarele au întâmpinat anotimpul renașterii cu expoziția intitulată „Femeia, eterna lumină a lumii”, dedicată reprezentantelor sexului frumos. Femeia este surprinsă în ipostazele sale de scriitor, artist, actor, personaj de legendă și de iubire. „Femeia a fost și este, de la începutul lumii, suflet de inspirație pentru scriitori și poeți, pentru artiști și filosofi și, în egală măsură, pentru fiecare om, icoana ei luminând conștiințele care au viețuit, care trăiesc și care se vor mai naște pe acest pământ”, se arată în comunicatul de presă dat publicității pe site-ul Bibliotecii Județene.

    Totodată, Secția pentru copii și tineret „Oana-Diana Renea” a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” își așteaptă cititorii și în acest început de primăvară,  cu expoziții tematice și activități dedicate primăverii. Sub genericul „Armonii de primăvară – la bibliotecă!”, aici a fost amenajată o expoziție cu desene originale realizate de bibliotecarul-artist Roxana Făcăoaru. Expoziția este completată de o inspirată selecție de poezii, imagini și volume inspirate de primăvară. „Doamnele, mămici sau bunici, ce vor însoți copiii la bibliotecă, vor primi în dar o felicitare realizată de colegele noastre bibliotecare. Vă invităm la Secția pentru copii și tineret «Oana-Diana Renea», unde în această lună vor fi derulate activități inițiate de bibliotecă sau în parteneriat cu următoarele unități școlare: Școala «Ștefan cel Mare» Focșani, Școala «Duiliu Zamfirescu» Focșani, Școala «Nicolae Iorga» Focșani, Grădinița nr. 15 Focșani, Școala și Grădinița din localitatea Vidra”, a detaliat bibliotecar Maria Cristina Olaru, coordonator Secția pentru copii și tineret „Oana Diana Renea” a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?