Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ISJ Vrancea angajează jurist


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) angajează jurist. Concursul va avea loc în data de 23 martie, ora 10.00, pentru ocuparea funcției vacante pe perioadă nedeterminată de consilier juridic grad profesional IA, studii superioare. Persoanele care se vor înscrie la concurs trebuie să aibă cetățenie română, să știe româna scris și vorbit, starea de sănătate să fie bună, să nu fi fost condamnată definitiv pentru săvârșirea vreunei infracțiuni contra umanității ori pentru corupție.
Potrivit anunțului postat pe site-ul ISJ, candidații trebuie să aibă studii superioare, vechime minimă în specialitatea studiilor de 7 ani, dar și cunoștințe de operare PC. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până pe 16 martie, ora 16.00, la ISJ. „Dosarul de concurs va conține în mod obligatoriu următoarele documente: a) cerere de înscriere la concurs (…); b) copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea (…); c) copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări (…); d) copia carnetului de muncă, conformă cu originalul, sau, după caz, o adeverință care sa ateste vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor; e) cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează (…); f) adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie”, se arată în condițiile specifice postate pe site-ul ISJ.
Selecția dosarelor de înscriere va avea loc pe 17 martie, ora 14.00; proba scrisă va avea loc pe 23 martie, ora 10.00; iar interviul/ proba practică pe 29 martie, ora 10.00. „Pentru probele de concurs punctajele se stabilesc după cum urmează: pentru proba scrisă punctajul este de maxim 100 de puncte (Sunt declarați admiși la proba scrisă candidații care au obținut minim 50 puncte); pentru interviu / proba practică punctajul este de maxim 100 de puncte (Sunt declarați admiși la interviu / proba practică candidații care au obținut minim 50 de puncte)”, se mai arată pe site-ul ISJ.
Contestațiile la proba scrisă pot fi depuse pe 24 martie, între orele 8.00-16.00, iar rezultatele vor fi afișate în ziua următoare. Rezultatele la interviu/ proba practică vor fi afișate pe 29 martie, ora 16.00, iar contestațiile se pot face pe 30 martie, urmând ca pe 31 martie să fie afișate rezultatele după contestații, la ora 16.00. Rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publice în ultima zi a lunii în curs, ora 16.30.
Condițiile de participare la concurs AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?