Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 27 februarie a.c., ora 19.40, polițiștii din Andreiașu au oprit în trafic un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 43 ani, din comuna Reghiu, a refuzat să prezinte documentele de legitimare și a pus autoturismul în mișcare fără acordul agentului de poliție. Imediat, s-a procedat la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnale luminoase și acustice, însă conducătorul auto a refuzat să oprească până în comuna Reghiu. Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, precum și măsura complementară a reținerii a permisului de conducere.

    La data de 28 februarie a.c., ora 16.00, un bărbat de 67 ani, din comuna Tîmboiești, în timp ce conducea un atelaj hipo, care a trecut cu roata dreapta față peste un bolovan, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 28 februarie a.c., ora 20.11, polițiștii din Odobești au fost sesizați de un bărbat de 59 ani, din localitate, despre faptul că a surprins doi minori care sustrăgeau bunuri din portbagajul autoturismului său. Cei doi minori, de 14 și repectiv 10 ani, au fost depistați având asupra lor bunurile furate. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?