Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Gods of Egypt – 3D


În regia lui Alex Proyas (Dark City; I, Robot; Knowing), Gods of Egypt aduce pe marile ecrane, în 3D, lumea mitologică a imperiului misterios de pe malurile Nilului. În această aventură eroii se confruntă cu elementele supranaturale dezlănțuite asupra tărâmului muritorilor: magia, zeii și monștrii uriași, pentru a decide soarta întregii umanități.
    Zeul nemilos al întunericului – Set (Gerard Butler) l-a omorât pe zeul Osiris și a uzurpat tronul Egiptului. Deși puțini muritori ar îndrăzni să se opună forțelor haosului, tânărul hoț Bek (Brenton Thwaites), care este îndrăgostit de o sclavă, are curajul să îl înfunte pe Set. Iar zeul Horus (Nicolaj Coster-Waldau) vine în sprijinul eroului muritor, din dorința de a-l răzbuna pe tatăl său, Osiris.
    Conflictul extraordinar dintre Bek și Set reprezintă lupta cosmică dintre ordine și haos – o luptă care se poartă atât în planul acestei lumi cât și în planul vieții de apoi. Pentru a restabili autoritatea legitimă în Egipt, Horus și Bek trebuie să dea dovadă de foarte mult curaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?