Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Pieton lovit PE TRECERE la Adjud, mașină răsturnată în șanț la Urechești


Trei persoane au fost rănite în urma a două accidente de circulație produse la finele săptămânii trecute la Adjud și Urechești.
    În accidentul de la Adjud a fost rănit un pieton, care traversa strada pe marcajul pietonal. Asta după ce șoferul unei autoutilitare nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la trecerea de pietoni. În urma impactului, autoturismul a acroșat pietonul. „La data de 19 februarie a.c., ora 13.40, pe str. Republicii din municipiul Adjud, un bărbat, de 37 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism din fața sa, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton aflat pe marcajul pietonal și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a lovit și rănit ușor pietonul. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.
    În accidentul de la Urechești au fost rănite două persoane. Acestea se aflau într-o mașină care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului european. Oamenii legii spun că la baza accidentului a stat neatenția șoferului. „La data de 19 februarie a.c., ora 03.55, pe DN2 E85, în comuna Urechești, un tânăr de 29 ani din comuna Frumoasa, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul de pe sensul opus de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri din autoturism. Conducătorul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.  În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?