Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

O nouă farmacie NON-STOP în Focșani


O nouă farmacie non-stop a fost deschisă în Focșani. Lanțul de farmacii Dona a deschis un nou punct de lucru în stația de autobuz de la Dogan. Odată cu deschiderea farmaciei, focșănenii care au nevoie urgentă de medicamente, inclusiv pe timp de noapte, au două posibilități, asta pentru că în oraș mai este o farmacie deschisă non-stop, Ropharma, vis-a-vis de Coral.
    Imediat ce s-a deschis noua farmacie non-stop au apărut și clienții, iar numărul lor nu este mic deloc, după cum spune farmacista șefă, Elena Adam. „Farmacia a fost deschisă pe data de 15 februarie a.c. Numărul clienților este destul de mare, neașteptat de mare aș spune. De cele mai multe ori clienții cumpără antiinflamatoare sau vin cu rețete de la urgențe. Avem toate produsele de care clienții ar putea avea nevoie, personalul este tânăr și foarte bine pregătit”, ne-a spus farmacista șefă, Elena Adam.

    Faptul că oamenii au nevoie și noaptea de medicamente, dar și în zilele de sărbătoare, când nu se lucrează sau când programul este scurt, este bine știut. Asta s-a putut observa cu ochiul liber, după numărul mare de mașini oprite pe Bulevardul Unirii, acolo unde până acum funcționa singura farmacie din oraș deschisă non-stop.  Aici, zona se aglomera mai ales în perioada sărbătorilor, când pe mulți îi apucau durerile provocate în special de mâncare, mai ales după post.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?