Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

INFOPOL


Pește confiscat de polițiști și jandarmi
   

    La data 18 februarie a.c., polițiștii adjudeni sprijiniți de jandarmi au efectuat o acțiune pe linie de braconaj piscicol în zona lacului de acumulare de pe râul Siret, punctul Vlădoaia. În urma activității au fost depistați trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 42 ani, toți din comuna Pufești, iar asupra lor a fost găsită cantitatea totală de 8,5 kg pește, fără a putea dovedi proveniența acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui.

Eveniment rutier

    La data de 18 februarie a.c., ora 09.50, pe DN 2 D Bolotești, un bărbat de 36 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. La momentul solicitării permisului de conducere, acesta a prezentat polițiștilor un permis eliberat de autoritățile italiene, permis care nu era autentic. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?